Vacatures

vacatures

Bij Vandinter Semo wordt het verschil gemaakt door mensen. Dat laten we zien door samen te werken, door creatief te zijn, door doortastend te zijn wanneer dat nodig is en tegelijkertijd gevoel te houden voor de realiteit van alledag.

Werken bij Vandinter Semo betekent dat je een bijdrage kunt leveren aan prachtige innovaties in de voedselketen met zowel bewezen als nieuwe gewassen en rassen.

Denk je dat jij een bijdrage kunt leveren? Stuur dan een mail met jouw motivatie naar info@vandintersemo.nl

vacature administratief medewerker
Administratief medewerker m/v

Standplaats:                Scheemda

Aantal uren per week: 28 - 32 uur (in onderling overleg)

Opleiding:                    HBO

Afdeling:                      Teelt

Omschrijving vacature

Ga jij altijd voor de beste kwaliteit en ben jij op zoek naar een startersfunctie in een dynamische functie? Wil jij daarnaast graag werken bij één van de grootste producenten en verwerkers van zaaizaden in Nederland met meer dan 100 jaar ervaring? Lees dan snel verder en solliciteer, want wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste administrateur.

Over de functie

Als administratief medewerker teelt bij Vandinter Semo ben je verantwoordelijk voor de (administratieve) processen en afspraken rondom het teeltproces en bewaak je deze. Je bent met het team gezamenlijk verantwoordelijk voor de gehele teeltadministratie. Je maakt hierbij ook de financiële (eind)afrekeningen op voor de ruim 350 akkerbouwers in Nederland en Denemarken die jaarlijks voor Vandinter Semo zaaizaden produceren en zorgt voor een correcte (financiële) afhandeling hiervan. Daarnaast coördineer en controleer je de (inter)nationale werkzaamheden met betrekking tot de teeltvoorbereiding, welke altijd is gericht op een hoge kwaliteit. Tevens ben je onderdeel van het HACCP-team met betrekking tot voedselveiligheid. Kortom: een uitdagende en veelzijdige functie, waarbij jij de teeltprocessen bewaakt.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende en uitdagende startersfunctie bij een organisatie met meer dan 100 jaar ervaring;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Ontwikkel- en groeimogelijkheden;
 • Een open en informele werksfeer;
 • Werken binnen een klein en gezellig team!

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur economisch of agrarisch; Je bent net klaar met je opleiding en wilt graag leren;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, ook de Engelse en Duitse taal beheers je goed;
 • Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan veranderende omstandigheden;
 • Je werkt secuur en bent kwaliteitsgericht, je streeft altijd naar de beste kwaliteit;
 • Je hebt veel kennis van kantoorautomatisering;
 • Je vindt werken met data uitdagend en hebt goed cijfermatig inzicht
 • Je kunt goed samenwerken en gaat voor een goed gezamenlijk resultaat.

 

Over Vandinter Semo

Vandinter Semo is uitgegroeid tot een gewaardeerd producent en verwerker van zaaizaad, in Nederland en ver daarbuiten. Vandinter Semo is actief in zaadteelt, zaadhandel, zaadveredeling en de verwerking van glutenvrije haver. Hoewel een groot deel van onze omzet wordt gerealiseerd door het in opdracht telen van zaad, zetten we ook sterk in op de veredeling van aaltjes-resistente groenbemesters. Wij zetten ons in voor duurzame landbouw en zijn actief in het topsegment.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en ben jij de nieuwe Teeltcontroller die wij zoeken? Solliciteer dan snel en stuur jouw CV en motivatie voor 1 december 2019 naar: info@vandintersemo.nl.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Bram Wever, via 0597-591233.

Vandinter Semo vacatures
Medewerker Planning & Klantcontact

Standplaats:                Scheemda

Aantal uren per week: 20 - 30 uur (in onderling overleg)

Opleiding:                    MBO4

Afdeling:                      Logistiek

Omschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel klantcontact, waarbij jij samen met jouw team verantwoordelijk bent voor de gehele logistiek en orderverwerking? Reageer dan snel, want wij zijn op zoek naar een Medewerker Planning & Klantcontact die van aanpakken houdt!  

Over de functie

In deze uitdagende functie ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van het logistieke proces, dit in overleg met het Hoofd Logistiek. Zodra de klant belt met een bestelling, zorg jij ervoor dat deze klantorders worden verwerkt en zet jij deze om in (interne) werkorders. De klanten van Vandinter Semo bevinden zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar komen uit meer dan 35 landen. Je informeert de klant over de voortgang en zorgt voor een goede planning. Hierbij zorgt je ook voor een goede administratieve verwerking van de orders en facturen. Daarnaast houd je de voorraad bij, zodat deze altijd up-to-date is en je weet wat er nog op voorraad is. Als de orders gereed zijn, coördineer je het transport en voordat de orders de deur uit gaan, voer je ook de benodigde kwaliteitscontroles uit.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende en uitdagende baan voor een starter bij een organisatie met meer dan 100 jaar ervaring;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Ontwikkel- en groeimogelijkheden;
 • Een open en informele werksfeer;
 • Werken binnen een klein en gezellig team!

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding en hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een kantooromgeving;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, ook beheers je de Engelse en Duitse taal goed;
 • Je bent klantgericht en houdt rekening met de wensen en behoeften van de klant;
 • Je kunt goed plannen en organiseren;
 • Je neemt initiatief en creëert kansen;
 • Je pakt nieuwe taken snel op en bent leergierig;
 • Je kunt goed samenwerken.

 

Over Vandinter Semo

Vandinter Semo is uitgegroeid tot een gewaardeerd producent en verwerker van zaaizaad, in Nederland en ver daarbuiten. Vandinter Semo is actief in zaadteelt, zaadhandel en zaadveredeling. Hoewel een groot deel van onze omzet wordt gerealiseerd door het in opdracht telen van zaad, zetten we ook sterk in op de veredeling van aaltjes-resistente groenbemesters. Wij zetten ons in voor duurzame landbouw en zijn actief in het topsegment.

Enthousiast geworden?

Spreekt deze functie je aan en ben jij de nieuwe Medewerker Planning & Klantcontact die wij zoeken? Solliciteer dan snel en stuur jouw CV en motivatie voor 1 december 2019 naar: info@vandintersemo.nl

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Mevrouw Gerda Houtman via 0597 591233