Vacatures

vacatures

Bij Vandinter Semo wordt het verschil gemaakt door mensen. Dat laten we zien door samen te werken, door creatief te zijn, door doortastend te zijn wanneer dat nodig is en tegelijkertijd gevoel te houden voor de realiteit van alledag.

Werken bij Vandinter Semo betekent dat je een bijdrage kunt leveren aan prachtige innovaties in de voedselketen met zowel bewezen als nieuwe gewassen en rassen.

Denk je dat jij een bijdrage kunt leveren? Stuur dan een mail met jouw motivatie naar info@vandintersemo.nl

vds vacatures

ACCOUNTMANAGER

Functieomschrijving:

Je bent vanochtend benaderd door een akkerbouwer uit Noord Groningen die met zijn handen in het haar zit: aantasting van aaltjes in zijn wortelen. Toevallig sprak je onlangs op het ISF World Seed Congress in Australië met een relatie die met dezelfde problematiek kampt bij een wijndruiventeler in Zuid-Afrika. Je ziet overeenkomsten en weet daardoor hoe de Groningse akkerbouwer op een natuurlijke en duurzame manier van zijn aaltjes af kan komen door een vroege bladrammenas in te zetten. Eindklant blij, jij hebt jouw kennis gedeeld en nieuwe internationale verbindingen zijn gelegd. Wil jij als Accountmanager meer doen dan alleen de verkoop stimuleren? Dan is dit jouw kans; bij Vandinter Semo bieden wij jou een veelzijdige functie als Accountmanager Zaaizaden.

We zullen ons eerst even voorstellen:

Vandinter Semo is uitgegroeid tot een gewaardeerd producent en verwerker van zaaizaad, in Nederland en ver daarbuiten. Vandinter Semo is actief in zaadteelt, zaadhandel en zaadveredeling. Hoewel een groot deel van onze omzet wordt gerealiseerd door het in opdracht telen van zaad, zetten we ook sterk in op de veredeling van aaltjes-resistente groenbemesters. Wij zetten ons in voor duurzame landbouw en zijn actief in het topsegment.

Wie zoeken wij? 

Om onze bestaande relaties een nog betere service te kunnen bieden en ons netwerk nationaal en internationaal uit te breiden zijn wij op zoek naar een Accountmanager Zaaizaden: een sterke relatiebouwer die kansen weet om te zetten in resultaten. Iemand die innovatie belangrijk vindt, initiatiefrijk is en zijn passie en kennis van landbouwzaden weet over te brengen op de klant.

Als Accountmanager Zaaizaden: 

 • Werk je samen met de directie aan de strategie en het beleid op commercieel gebied.
 • Ben je de drijvende kracht achter de nieuwste ideeën en initiatieven.
 • Heb jij teelttechnisch alle knowhow om een inspirerende gesprekspartner te zijn voor jouw klanten.
 • Onderhoud jij de contacten met jouw netwerk, onder andere op het jaarlijkse ISF World Seed Congress en het ESA Congress.

 

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Accountmanager Zaaizaden die qua karakter, motivatie en visie perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

 • Een specialist in landbouwzaden met enkele jaren werkervaring. Een commerciële drive mag niet ontbreken.
 • Een netwerker met sterke communicatieve vaardigheden die de taal van onze klanten spreekt. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend.
 • Een persoon die houdt van flexibiliteit en dynamiek; geen dag zal hetzelfde zijn. Dat houdt ons werk extra boeiend!
 • Zelfredzaam en ondernemend ingesteld; je krijgt veel vrijheid om succesvol te zijn en blijven in jouw functie. 

 

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Accountmanager Zaaizaden kunnen zijn.

 

Met wie en voor wie werk je? 

Ons team bij Vandinter Semo bestaat uit ruim 35 medewerkers. Samen met directeur Bert-Jan van Dinter vorm jij het salesteam. Jouw afzet vindt plaats in de akkerbouw, de veehouderij en de recreatieve sector. We zijn gevestigd in Scheemda, Oost-Groningen. Gemiddeld zul je 2 dagen per week aanwezig zijn bij ons op kantoor, de overige dagen ben je actief bij klanten in Nederland of daarbuiten. Daarnaast bieden we jou de ruimte om (flexibel) vanuit huis te werken.  

Ben jij enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig naar wat we jou allemaal nog meer te bieden hebben? Lees hieronder dan snel nog even verder over deze unieke functie.

 

Wat doe je zoal tijdens een werkdag?

Als Accountmanager Zaaizaden ben je ondernemend en bepaal je zelf jouw agenda. Iedere werkdag is anders. Het ene moment houd je je bezig met het verder ontwikkelen van de sales-strategie, het andere moment rond je met studenten van de Wageningen Universiteit één van jouw innovatieve projecten af.

Dit krijg je van ons

 • Als Accountmanager Zaaizaden heb je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je gaat werken bij een kleine organisatie met korte lijnen en een gedeelde passie: zaaizaden.
 • Een uitstekend salaris.
 • Je krijgt een auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • 30 vakantiedagen.
 • Een premievrij pensioen.
 • Flexibiliteit, vrijheid en de ruimte om vanuit huis te werken. 

 

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij één van de grootste specialisten op het gebied van zaaizaden in Nederland? Heb jij de kennis, sales skills en drive die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Accountmanager Zaaizaden. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van de PAPI persoonlijkheidsvragenlijst en Validata-screening.

Klik hier om direct te solliciteren

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Marloes Peereboom (Consultant Effectus-HR) op telefoonnummer 06-47763816.

 

 

VDS vacatures

BIOLOGISCH ANALIST / ASSISTENT VEREDELING

Voor onze kweekafdeling zijn wij op zoek naar een Biologisch analist / Assistent Veredeling (32 - 40 uur)

De functie: 

Je maakt deel uit van het veredelingsteam dat tot doel heeft groenbemesters te ontwikkelen met resistenties tegen diverse schadelijke nematoden. Ons team is relatief klein en daardoor zul je betrokken zijn bij de uitvoering van alle stappen van het veredelingsproces. De afwisselende functie zal vooral bestaan uit werkzaamheden in het laboratorium, maar ook in de kas. Je taken zullen onder andere bestaan uit: 

 • mediumbereiding
 • inzetten van vitro-toetsen onder steriele omstandigheden
 • in stand houden van aaltjespopulaties
 • bestuiven
 • scoren van nematodeninfecties

 

Functie-eisen

 • minimaal afgeronde MLO opleiding of vergelijkbaar ervaringsniveau
 • zelfstandig kunnen werken
 • hoge mate van nauwkeurigheid en concentratievermogen
 • ervaring met plantenteelt in kas en in vitro kweektechnieken zijn een pré

 

Bedrijfsprofiel

Vandinter Semo kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Mail of stuur je CV met motivatiebrief voor 30 augustus 2019 naar info@vandintersemo.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marije Scholte, tel: 0597 - 59 12 33