Nieuws

Ontwikkelingen in Scheemda

bwe loods

Na ongeveer 3 maanden is de nieuwe loods klaar voor gebruik. Het beton is uitgehard en kan nu volop gebruikt worden voor de opslag van kisten, zakken en bigbags. 

De ruim 1200 m2 is nodig om de zaaizaadopbrengst van onze productievelden te kunnen opslaan. Deze beschikbare ruimte is nu helemaal prettig omdat de oogst is begonnen en er veel extra ruimte nodig is.

De nieuwe schoningslijn gaat ook de afrondende fase in, de stofafzuiging is eind juni geleverd en zal snel worden afgebouwd. Hierna kan begonnen worden met de montage en installatie van de elektronische bediening. Deze schoningslijn gaan we vooral gebruiken voor de gazongrassen.

 

nwe trailer
Foto actie

Vandinter Semo zorgt niet alleen voor meer biodiversiteit op het land maar ook op de Nederlandse snelwegen. Om meer zichtbaar te zijn op de weg en bij onze klanten hebben we een trailer met eigen dekkleed beschikbaar voor dit seizoen. De trailer is al door diverse klanten en andere belangstellende gespot en op de foto gezet. 

Op Facebook hadden we een leuke actie, iedereen die onze nieuwe oplegger tegenkwam op de Nederlandse wegen werd verzocht een foto te maken en te posten op ons Facebook kanaal. Inmiddels hebben zes gelukkige winnaars een mooie Vandinter Semo emmer vol met streekproducten uit Groningen ontvangen.