Nieuws

Vandinter Semo wint ondernemersprijs Oost-Groningen

ondernemersrpijs oost groningen 2018
Vandinter Semo wint ondernemersprijs Oost-Groningen

Tijdens een feestelijke avond op 14 februari in Cultuurhuis De Klinker, heeft Vandinter Semo de jaarlijkse ondernemersprijs voor Oost-Groningen in ontvangst genomen. Vandinter Semo was genomineerd samen met Oldambt Meubelen en Syntera uit Winschoten. De ondernemersprijs werd in ontvangst genomen door directeur Bert-Jan van Dinter.

“Bij Vandinter Semo zijn we niet dagelijks in de weer om prijzen te winnen”, aldus Van Dinter. “Toch is het prettig als het goede werk dat je samen met alle medewerkers verricht, opvalt en wordt erkend”. “Een dank je wel voor onze medewerkers is dan ook wel verdiend”, aldus de directeur.

Deze trofee draagt de naam ‘De Gouden Toekomst’. Met de naam van voormalige strokartonfabriek ‘De Toekomst’ in Scheemda heeft deze trofee een duidelijke link naar het verleden. In de letterlijke betekenis werpt de prijs z’n blik ver vooruit. Zo markeert ‘De Gouden Toekomst’ een keerpunt in de Oost-Groninger geschiedenis. Met achter zich een eeuw van landbouw en industriële revolutie, en voor zich het nieuwe elan van ondernemen in de jongste watergemeente van Nederland.